کد خبر 361438
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲

پس از اعلام مذاکره جدی با کرانچار برای پذیرش سرمربیگری تیم امید این سؤال به وجود می‌آید که با توجه به اختلافات شدید در گذشته، او و کی‌روش چگونه می‌خواهند با هم کار کنند؟

به گزارش مشرق، کارلوس کی‌روش روز گذشته (یکشنبه) در اولین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان رودرروی خبرنگاران قرار گرفت و به مواردی اشاره کرد که قابل تأمل است. شبیه‌سازی جلسه برکناری نلو وینگادا به جلسه به دار آویختن این مربی پرتغالی از سوی کی‌روش نشان می‌دهد که سرمربی تیم ملی از برکناری هموطنش به شدن ناراحت است. ناراحتی و عصبانیتی که بیان کردنش نه فقط به دلیل برکناری وینگادا بلکه شاید زمینه اتفاقاتی باشد که قرار است در آینده رخ دهد.

با توجه به اینکه در جلسه کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال اعضا، مخالف نلو وینگادا بودند و مسائل فنی این مربی را زیر سؤال بردند، مشخص است که کی‌روش چه کسانی را عامل برکناری هموطنش می‌داند. اینطور به نظر می‌رسد که روی صحبت سرمربی تیم ملی با مرتضی محصص، فریدون معینی و هومن افاضلی است. کسانی که در کمیته فنی بیشترین انتقادات را نسبت به عملکرد وینگادا داشتند و در نهایت نیز باعث برکناری این مربی از هدایت تیم المپیک شدند.

به نظر می‌رسد ناراحتی کی‌روش به دلیل تغییر نظر اعضای کمیته فنی است. اعضایی که حدود 6 ماه قبل وینگادا را انتخاب کردند و حالا همان اعضا گزینه‌ای که خودشان انتخاب کرده بودند را کنار گذاشتند. انتقاد مرد پرتغالی این است که با توجه به حمایت‌هایی که پیش از این از وینگادا شد و به یکباره نظرات نسبت به او تغییر کرد فنی بوده یا عاملان برکناری او اهداف دیگری داشته‌اند.

با توجه به انتخابی که صورت گرفته به نظر می‌رسد ناراحتی‌ کی‌روش فراتر از برکناری هموطنش باشد، چرا که اکنون زلاتکو کرانچار منتقد شماره یک کی‌روش در فصل گذشته گزینه اصلی کمیته فنی و توسعه برای هدایت تیم المپیک است. کسی که اختلافات زیادی با کی‌روش داشت و بیشترین درگیری نیز بین مربیان لیگ برتری با سرمربی تیم ملی از سوی کرانچار بود.

سؤال اینجاست که زلاتکو کرانچار چگونه حاضر می‌شود در تیمی مربیگری کند که زیر نظر کی‌روش است. در قرارداد سرمربی تیم ملی آمده که باید بر تیم‌های پایه نظارت داشته باشد. کی‌روش که در صحبت‌هایش هنوز برکناری وینگادا را قبول نکرده و می‌گوید برکناری او به صورت رسمی باید اعلام شود، آیا با این شرایط قبول می‌کند با شخص دیگری کار کند و تعامل داشته باشد؟ با توجه به حضور احتمالی کرانچار در تیم المپیک و با وجود اختلافاتی که بین کی‌روش و این مربی وجود دارد، فدراسیون فوتبال چگونه می‌خواهد این مربی کروات را به ایران بیاورد؟

نگران از آینده؛ نگران از امنیت شغلی و نگرانی از برکناری بعدی. این‌ها همه نگرانی‌های اصلی کارلوس کی‌روش است. این شائبه هم پیش آمده که افرادی که رأی به برکناری وینگادا و آمدن کرانچار داده‌اند، قصد دارند جانشینی مطمئن را برای کی‌روش در نظر داشته باشند. نزدیک بودن جام ملت‌های آسیا و ترس از نتیجه نگرفتن تیم ملی در این رقابت‌ها شائبه کنار گذاشتن کی‌روش را بعد از جام ملت‌ها ایجاد کرده است. هر چه هست اینکه پیش از همه این‌ها باید فکری به حال تعامل کی‌روش و کرانچار کرد.

این موضوع یادآور زمانی است که محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بود و عبدالله چمن گلی سرمربی جوانان و این دو که با یکدیگر رابطه خوبی ندارند در طول برگزاری اردوها با یکدیگر دچار مشکل شدند و به دلیل اختلاف‌شان نتوانستند همکاری خوبی با هم داشته باشند. شاید کی‌روش و کرانچار؛ بنا و چمن‌گلی دیگری باشند که البته امیدواریم اینچنین نشود.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس